Een krachtige coachingsdag, speciaal voor jou!
-Op weg naar succesvol coachen-

 
Ben jij hondentrainer, hondenschooleigenaar, dierenarts(assistent), trimmer, gedragstherapeut, of werk je op een andere manier met mensen en honden?


Dan is deze dag echt interessant voor jou!
We gaan aan de slag met:JIJ staat centraal! 

We gaan krachtige NLP tools inzetten en veel oefeningen doen, waardoor jij aan het einde van de dag meer inzicht en motivatie ervaart in de omgang met je klanten. Met mijn coach dag zorgen we ervoor dat je de opgedane kennis en inzichten over jezelf óók daadwerkelijk gaat omzetten in concrete doelen en acties t.a.v. je klant, voor nu én in de toekomst!Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtige, snelle methode om inzicht te krijgen in je eigen handelen en dat van anderen. Het geeft je alle tools om

Na deze dag krijg jij GRATIS 1 maand lang online begeleiding om je nieuw verworven inzichten ook daadwerkelijk toe te passen!
Wie is de trainer? 

Ik ben naast Kynologisch Gedragstherapeut- en trainer ook gecertificeerd NLP Coach en heb jarenlang een grote hondenschool gerund in Midden-Drenthe. 

In mijn eerste jaren als trainer en therapeut trapte ik in al die hier beschreven valkuilen. Ik ervoer veel stress en veel druk. Want ik trok me veel persoonlijk aan. Had ik toen maar gehoord van NLP en had ik maar iemand gehad die me wegwijs maakte in goede vragen stellen, het me niet persoonlijk dingen aan te trekken en die mij had geleerd gevoelens van schuld en falen opzij te zetten. 

Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld op al deze zaken. Nu zou ik graag mijn kennis en ervaring met jullie willen delen! 

Ik organiseer een waardevolle en leerzame NLP Coachingsdag. 


Datum     : 
Tijd          : 
Locatie    : 
Trainer    : Catelijne Dröge
Kosten     : 125,00 euro, inclusief GRATIS 1 maand online begeleiding bij het toepassen van je 
                  nieuwe tools


Inclusief lunch, koffie en thee

De coachingsdag is zonder eigen hond. 
Inschrijven kan HIERContactformulier


Aanhef Dhr.   Mevr.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking